Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Scott Joplin: Treemonisha


RS9 Színház

2023. június 2. 18:00

Scott Joplin: Treemonisha A Mezítlábas Opera Társulat előadása. A Mezítlábas Opera a Kisképző kórusának társulata, amely idén immár a nyolcadik operaelőadását készítette el. Céljuk, hogy megmutassák, hogy az opera műfajában a nagy színpadokon kívül is van élet.

 

Scott Joplin, a világ legismertebb ragtime-jainak szerzője életében egyetlen operát írt, a szokatlan, őszinte és néha meghökkentő mesét, a Treemonishát. A mű különleges helyét az életműben mi sem bizonyítja jobban, minthogy a szerző egyik utolsó befejezett műve, és Joplin egyetlen igazi előadást sem láthatott megvalósulni, hiába szorgalma azt.

Az elzárt kis faluban játszódó történet középpontjában egy közösség és egy család áll, mely a jóra törekszik, és a tudatlanság, a hiedelmek és a lustaság ellen küzd. A mese kellékei a mágikus kalap, a titkokat őrző fa és egy ármányos csaló, azonban a női bölcsesség és tisztánlátás úgy látszik, ezúttal mindent legyőz…

 

Szereplők:
Benkő-Benczúr Anna
Márton Luca
Brindzik József
Nagy Réka Janka
Kálnai Viola
Beliczky Márton
Tuan Thanh Mai
Szentandrási-Szabó Lola
Nyikos Katalin
Máthé Adél
Zykov Lili
Rosta Ilona
Birkás Zsófia
Bizzer Mátyás
Zsadányi Sára

 

Zongorán közreműködik, zenei asszisztens: Velki Luca
Zenei vezető: Tóth Árpád
Rendező: Pavelcze István